El Fòrum Gastronòmic Girona es trasllada a la propera primavera, coincidint amb els 15 anys de la seva arribada a la ciutat

El Fòrum Gastronòmic Girona es celebrarà del 13 al 15 de març de 2022, coincidint amb la celebració del 15è aniversari de l’arribada a la ciutat d’aquest prestigiós esdeveniment del sector culinari. Tot i que la previsió inicial dels organitzadors era celebrar-lo a finals de novembre, finalment s’ha optat per traslladar-lo a la propera primavera per arribar-hi amb una millor situació sanitària, que permeti tant a expositors, ponents i visitants gaudir plenament d’un esdeveniment que compta amb el reconeixement de la comunitat gastronòmica internacional.

Mentrestant el Fòrum seguirà creixent per arribar a les noves dates amb un format òptim, posant el focus en els dos pilars del renovat format de l’esdeveniment: la formació i la innovació tecnològica.

El Fòrum Gastronòmic Girona és una de les trobades més importants del circuit gastronòmic del país. Hores d’ara ja hi ha confirmada la presència d’alguns dels millors restaurants del món, encapçalats per reconeguts xefs que mostraran al llarg del congrés les seves innovadores creacions i exposaran les tendències actuals de la cuina professional. Ho faran en el marc de les noves Àgores que ompliran els tres dies de certamen de sessions formatives, centrades en món del vi, les tècniques culinàries, dolços, servei de sala i la gestió empresarial centrada en l’hostaleria.