El restaurant La Brutal de Girona continua, malgrat la desvinculació del cuiner Marc Ribas

El restaurant La Brutal de Girona continua obert, tot i la desvinculació del cuiner Marc Ribas, qui fa uns dies va anunciar que sortia del projecte per dedicar-se a d’altres reptes professionals. Algunes interpretacions d’aquest anunci han fet considerar que el local tancaria les seves portes, una circumstància que en cap moment s’han plantejat els seus propietaris, tres socis gironins que ja fa uns mesos van impulsar un gir a la carta del restaurant per encaminar-la cap a una oferta predominant de brasa catalana. Aquesta actualització de l’oferta culinària es manté fidel als valors de territori, productes de proximitat i cuina catalana que havien destacat en la primera etapa de La Brutal, on les hamburgueses eren l’oferta principal de l’establiment.

La marxa de Marc Ribas, a qui els propietaris agraeixen el seu suport i l’assessorament gastronòmic durant el darrer any, és el principal canvi en un negoci que continua amb els mateixos propietaris, els mateixos caps de cuina i sala i mantenint el mateix bloc professional. Un equip que ara es planteja un canvi de nom del restaurant.

L’establiment, situat al carrer de la Cort Reial, al barri vell de Girona, va obrir les seves portes l’estiu de l’any passat i ara el projecte gastronòmic continua amb una actualització de la seva carta principal.