La Girocòmic tanca la 6a edició superant els 8.000 visitants i amb un ple absolut a les activitats organitzades

La sisena edició de La Girocòmic  ha tancat les seves portes amb un balanç final de més de 8.000 visitants, que durant els dos dies de saló han omplert el Palau de Fires de Girona, i han fet penjar el cartell de complet a les activitats i tallers organitzats.

Els més de 200 expositors que hi ha participat també fan un balanç molt positiu de La Girocòmic, ja que han pogut retrobar-se amb el seu públic final, convertint aquest saló del còmic, el manga i l’entreteniment en un gran punt de trobada entre els creadors i els seus aficionats.

Ha estat un cap de setmana rodó pel còmic, i per les novetats que es presentaven en l’edició d’enguany, que han tingut una gran acceptació. La zona gastronòmica a l’aire lliure ha registrat una gran afluència de públic, així com també les xerrades i tallers amb il·lustradores, que han tingut molt d’èxit.  I entre el públic, moltes famílies, confirmant així l’aposta del saló per oferir una programació oberta a totes les edats, amb propostes intergeneracionals en les quals tothom hi ha trobat el seu espai.

Un altre dels plats forts ha estat la Girocòmic Nit, que es va fer  coincidint amb el tancament del saló el dissabte, i que va es va convertir en una amena trobada entre creadors, il·lustradors i aficionats al còmic, amb actuacions en directe i un ambient propici per a conversar sobre el còmic en tots els seus gèneres d’expressió.

Un dels actes més concorreguts ha estat la passarel·la Cosplay, durant la qual van desfilar desenes de personatges vestits amb les creacions dels millors còmics del moment.

 

En el conjunt de La Girocòmic hi ha participat més d’una trentena d’autors, i s’hi ha celebrat una vintena de tallers, a més de les populars signatures d’il·lustradors, conferències, tallers d’il·lustració per adults i activitats infantils, projeccions de pel·lícules, exhibicions i torneigs de vídeojocs, amb un complet programa per un cap de setmana dedicat al còmic en totes les seves disciplines.