El grup Escampa Hotels incorpora l’hotel NM Suites de Platja d’Aro i reforça la seva fórmula d’expansió amb establiments familiars

El grup català Escampa Hotels ha incorporat l’hotel NM Suites de Platja d’Aro, un establiment de quatre estrelles amb 39 habitacions i que es basa en un caràcter pròxim i d’exclusivitat. L’hotel  es suma als que ja gestiona el grup Escampa Hotels, com el Park Hotel San Jorge de Calonge i el Gran Hotel Havana de Barcelona, ambdós de quatre estrelles superior. A més el grup, que també té els Apartaments Cliper a Platja d’Aro, ofereix la seva dilatada experiència al sector turístic amb el servei de consultoria a altres hotels, als qui proporciona assessorament per al seu desenvolupament i per la millora dels seus resultats financers.

Aposta per l’expansió amb hotels familiars com a solució ideal al relleu generacional

El cas del NM Suites és un exemple de l’aposta d’Escampa Hotels per expandir-se en el segment d’hotels familiars que busquen un relleu generacional. Es tracta d’hotels genuïns, amb una oferta exclusiva i personalitzada que es troben amb el dilema de seguir amb el negoci, moltes vegades familiar i amb manca de relleu, però que no volen desprendre’s del seu patrimoni.

 

El que ofereix Escampa és una gestió integral de l’hotel, amb una renovada proposta turística i amb la implantació de nous sistemes de qualitat, a canvi d’una rendibilitat pels propietaris. D’aquesta manera, mantenen la titularitat del negoci però no es preocupen de la gestió del dia a dia ni d’aspectes com el control de costos de l’establiment o la seva comercialització.

Plans de renovació dels hotels del grup

Als establiments del grup fundat el 1994, Escampa Hotels hi executa uns plans de renovació a cinc anys per tenir-los sempre al dia, tant a nivell d’instal·lacions com de qualitat dels serveis que ofereix. Les últimes actuacions han estat la renovada proposta de l’espai gastronòmic del Park Hotel San Jorge de Calonge, amb l’assessorament de Grup Iglesias, i la reforma que s’està duent a terme a la terrassa de l’Hotel Havana del centre de Barcelona.