Samuel Gaze i Savilia Blunk guanyen la VolCAT Platja d’Aro by SCOTT

Novament, s’ha iniciat l’etapa final a Castell d’Aro a les 10 del matí, 600 corredors PRO i OPEN de totes les categories han pres la sortida.

En categoria masculina Samuel Gaze de l’Alpecin Fenix i en femenina Savilia Blunk del Rockrider Fort Racing Team sortien com a líders de la prova després de la primera etapa d’ahir.

La segona etapa es presentava amb 42 km i 885 metres de desnivell positiu que els participants havien de fer front amb la càrrega de la jornada d’ahir dissabte. L’etapa, com ahir, es corria, en gran part, pel famós i preciós massís de les Gavarres, una de les zones més boniques i espectaculars per a la pràctica del mountain bike a la zona de Girona i de les àrees més apreciades pels aficionats locals.

No hi ha hagut sorpresa, i Samuel Gaze amb un temps de 1h35:35 entrava per la línia de meta celebrant la seva primera posició, Cole Paton i Burnet Julian completaven el podi de la segona etapa amb un temps de 1h36:19 i 1h37:51 respectivament.

En dones, Savilia Blunk aconseguia pujar al podi com a guanyadora de la segona etapa, parant el crono en 1h53:26. La segona posició era per a Costanza Fasolis (2h01:02) seguida per Julie Deroo (2h01:56).

Els podis finals han estat completats en categoria masculina per part de Samuel Gaze (Alpecin Fenix), en segon lloc Cole Paton (Giant) i en tercer lloc Thibaut Francois (Canyon CLLCTV).

En categoria femenina, la primera posició l’ocupava Savilia Blunk (Rockrider Fort Racing Team), en segon lloc Julie Deroo (Team Veloproshop Madewiss by Maxperf) i en tercer lloc Costanza Fasolis (Mentecorpo Cicli Drigani Pro Team).